O nama

Ukratko

O NAMA

Ukoliko Vam je stalo da Vaši tepisi i nameštaj budu zaista čisti i dezinfikovani, pozovite nas. Vršimo detaljno mašinsko dubinsko pranje tepiha i nameštaja na najdetaljniji način, pokrivamo svaki segment čišćenja i održavanja tepiha i nameštaja. U prilici smo da se pobrinemo oko svakog aspekta sušenja i pranja Vaših tepiha, održavanja resa ukoliko ih ima, kao i adekvatan način sušenja u odnosu na vremenske prilike, dostavu i način čuvanja tepiha. Nakupljanje prašine i nečistoća u nameštaju mogu biti izvor raznih neprijatnih pojava; virusa, alergija i neprijatnog mirisa u stanu kojeg se ne možete osloboditi dok ne uradite temeljno i dubinsko čišćenje.

Šta drugi kažu o našim uslugama

Zašto Baš mi ?

Fenix Servis

Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najkvalitetnije mašine renomiranih evropskih proizvođača na tržištu za dubinsko pranje. Takođe koristimo i najkvalitetniju antialergijsku hemiju kao i mašine za centrifugu i komore za sušenje.

Jako nam je stalo do kvaliteta usluge, stoga je naš tim stručnih i visoko obučenih radnika u mogućnosti da uklone bilo koju vrstu nečistoće brzo i jednostavno, ostavljajući vaš tepih, namestaj, zavese, zgradu ili poslovni objekat u besprekornom stanju.

TIM PROFESIONALACA

Organizovani i veliki tim uigranih profesionalaca brzo i pedantno obavlja sve usluge.

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Koristimo aparate za čišćenje od renomiranog evropskog proizvođača za čišćenje tepiha i hemijska sredstva za čišćenje Nemačkog proizvođača.

ODNOS CENE I KVALITETA

Cena i kvalitet u radu nas čini prepoznatljivim na tržistu tako da se broj zadovoljnih klijenata samo povećava.

678

Zadovoljnih klijenata

0

Zaposlenih

+

Godina iskustva

Možemo reći da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta

Call Now Button